?

סלט אביבי -עדשים שחורות

מרכיבים (5 מנות):

  • חצי כוס עדשים שחורות
  • 2  אפרסמונים
  • 5 גבעולי סלרי
  • בצל סגול
  • שמן זית
  • לימון
  • מלח ופלפל
     

אופן ההכנה:

1. מבשלים בסיר קטן את העדשים עם 1.5 כוסות מים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-25 דקות עד שהעדשים רכות. מסננים ומצננים.
2. חותכים לפרוסות דקות את האפרסמון, הסלרי והבצל הסגול, ומערבבים עם העדשים.
3. מתבלים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל.

בתיאבון!

 

למידע נוסף השאירו פרטים ונחזור אליכם
logo
© 2014 כל הזכויות שמורות נוטריקר בע”מ